U bent hier:    Werkgroepen » Pastoraat » Geloven nu

"Geloven Nu"

Sinds enkele jaren is het landelijk "Geloven Nu" programma succesvol in de Adelbertusparochie ingevoerd.

Binnen een Geloven Nu groepje bespreken we een Bijbeltekst, aan de hand waarvan het antwoord gezocht wordt op diverse levensvragen. De gesprekken vinden plaats in kleine groepen, ongeveer 8-10 deelnemers per groep. Er zijn groepen die in avonduren bij elkaar komen, maar er is ook een dag-groep. Leeftijden variëren.  De bijeenkomsten zijn 1x per maand. Om deel te nemen hoef je niet bij onze (of een andere) kerk aangesloten te zijn. Ook kun je op ieder gewenst moment instappen, de bijeenkomsten zijn los van elkaar bij te wonen. In onze parochie zijn al 7 groepen actief! Bij grotere belangstelling wordt een nieuwe groep opgestart.

Als je meer wilt weten over Geloven Nu, dan kun je bellen of mailen met:

Maria van Ooijen 023-5264748 marud@upcmail.nl